У Луцьку в жовтні з'являться нові тролейбуси з кондиціонерами і usb-портами

У Луцьку в жовтні з'являться нові тролейбуси з кондиціонерами і usb-портами

Нові тролейбуси з’являться у Луцьку вже у жовтні. 17 вересня, перший заступник міського голови Григорій Недопад оглянув  хід виконання робіт по виробництву тролейбусів на підприємстві «Богдан Моторс».

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Нові тролейбуси – тихі, екологічні й економічно вигідні, вони споживатимуть удвічі менше електроенергії, матимуть кондиціонери та підвищену зручність для пасажирів.  Один такий тролейбус замінить орієнтовно 2,5 маршрутки», – йдеться у дописі.

Також додає, що тролейбуси матимуть оригінальний дизайн і маркування, що по стилю відповідатимуть Луцьку. Кожен із них буде обладнано кондиціонерами, usb-портами для заряджання мобільних пристроїв.

Ще у квітні Луцька міська рада підписала контракт щодо постачання 29 нових тролейбусів від ДП "Автоскладальний завод № 1 "АТ "АК "Богдан Моторс". В міському бюджеті передбачено необхідні для цього кошти. Надійшов і фінансовий транш від Європейського інвестиційного банку.

Передбачено поетапну передачу тролейбусів Луцьку партіями по шість одиниць. Перші два з першої поставки планують отримати у жовтні. В цілому тролейбусний автопарк Луцька отримає 29 нових і сучасних низькопідлогових 12-метрових тролейбусів.

«Уже починаємо працювати над наступною фазою іншого міжнародного інвестиційного проєкту, що забезпечить можливість придбати ще 30 тролейбусів, 5 із яких будуть оснащені автономним ходом», – додає Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не встигли – Ви не платите!». У MOJO FAMILY обіцяють готувати супер-ланчі за 15 хвилин
Наступна новина У луцькому соборі молились за загиблих журналістів
Останні новини
Схожі новини