«Ми не встигли – Ви не платите!». У MOJO FAMILY обіцяють готувати супер-ланчі за 15 хвилин

«Ми не встигли – Ви не платите!». У MOJO FAMILY обіцяють готувати супер-ланчі за 15 хвилин

У сімейному ресторані MOJO FAMILY пропонують новий SUPER підхід до ланчів: SUPER ЛАНЧ за 15 хвилин! Завдяки зручному розташуванню MOJO, до нього можна дістатись за 10-20 хвилин з будь-якої точки міста, тому час посмакувати без поспіху гарантовано буде.

Окрім головних пріоритетів сімейного ресторану: від неаполітанської піци на дровах, найбільших суші ролів у місті, широкої винної карти і до найбільшої дитячої кімнати, відтепер з’являється ще й SUPER ЛАНЧ.

«Кожен гість  гарантовано отримує 1000 Ккал здорового, поживного, повноцінного обіду всього за 15 хвилин!», – розповідають у ресторації.

SUPER ЛАНЧ – це:

  • SUPER ситно: MOJO пропонує набір з першої страви, салату, гарячої страви з гарніром, а компліментом стане фірмова хлібна корзина та напій власного виробництва!
  • SUPER швидко: увесь набір Ви отримаєте всього за 15 хвилин! Перевірка на швидкість проходить зі спеціальним пісочним годинником, а якщо MOJO не встигне – Ви не платите!
  • SUPER доступно: увесь набір страв можна придбати від 96 грн!
  • SUPER атмосферно: погодьтесь, що варто влаштувати перерву і заради відпочинку з друзями, або знайомими.

При замовленні доставки в офіс у мобільному додатку MOJO HALL отримуєте бонус: 5% кешбеку на рахунок.

Пропозиція діє на постійній основі у будні, з 12:00 до 15:00 год, окрім святкових днів за адресою вул. Ковельська, 16, сімейний ресторан MOJO FAMILY.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нас чекає ще одне затягування пасків», - Володимир Бондар про обласний бюджет
Наступна новина У Луцьку в жовтні з'являться нові тролейбуси з кондиціонерами і usb-портами
Останні новини
Схожі новини