У Луцьку вдруге відбудеться відновлений фестиваль «Оберіг»

У Луцьку вдруге відбудеться відновлений фестиваль «Оберіг»

1-3 листопада 2018 року в Луцьку вдруге відбудеться відновлений Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018».

Девіз фестивалю – незмінний: «Без цензури, без халтури», – повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Завдання, які ставить фестиваль, – пошук та підтримка молодих талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій.

До участі в конкурсі запрошуються молоді виконавці (від 16 років) – із творами на власні україномовні тексти (авторська пісня), а також виконавці, які мають музичні твори на вірші українських поетів або ж інтерпретації народних пісень (співана поезія).

Відновлений «Оберіг-2017», за численними відгуками артистів і глядачів, пройшов надзвичайно вдало і відкрив українському слухачеві та глядачеві ціле сузір’я талановитих виконавців (Зиновій Медюх із Львівщини – Гран-прі фестивалю; Артем Харченко з Поділля – перше місце; Віктор Погуляй із Чернігівщини – Приз глядацьких симпатій тощо).

Читайте також: Луцький фестиваль «Оберіг» повертається


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка увійшла до сотні кращих юних письменників України
Наступна новина «Поліна»: на Волині створюють мобільні групи для протидії домашньому насильству. ФОТО
Останні новини
Схожі новини