У Луцьку відбулася акція «Врятуйте Маріуполь». Як це було

У Луцьку відбулася акція «Врятуйте Маріуполь». Як це було

У Луцьку, 30 квітня, відбулася акція на підтримку блокадного російськими окупантами Маріуполя, мирних жителів, які залишилися там без їжі та води, та героїчних військових, які не дивлячись на величезні сили противника, продовжують оборонятися та не здаються ворогу. 

Акція відбулася на Театральному майдані міста. Прийшло кілька сотень небайдужих містян із різноманітними плакатами, на підтримку сучасних Героїв. Організували захід Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк. Вони зазначили, що штурм «Азовсталі» не припиняється ні на хвилину, на цій території знаходяться незламні українські військові, поранені та мирні жителі, і саме туди б’ють потужні російські авіабомби, ракети та артилерія. 

Читайте також: Ситуація на «Азовсталі» гірша, ніж просто «гуманітарна катастрофа» - командир морпіхів Волина

Люди, які вийшли на акцію, пропонують застосувати до військових та цивільних процедуру під назвою «extraction», що означає вивезти бійців на територію третьої держави, яка не бере участь у бойових діях.

Цього чекає кожен українець. Кожному болить наш, український Маріуполь. Усі чекають деблокади та порятунок наших військових.

Далі – промовисті фото від Людмили Герасимюк. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РНБО попередила українців про можливі провокації з боку Росії на поминальні дні
Наступна новина Створював костюми арабським принцам. Як відомий луцький кутюр'є почав шити рукавиці для військових
Останні новини
Схожі новини