У Луцьку виступить легенда світового джазу

У Луцьку виступить легенда світового джазу

На фестивалі «Jazz Bez» у Луцьку виступить легенда світового джазу Silhouette and Vinx.

Насолодитися чудовими ритмами охочі зможуть 15 грудня з 19:00 у стінах Волинського обласного академічного театру ляльок.

Vinx, безумовно, найочікуваніша зірка цьогорічного «Jazz Bez» та один із найбільш обдарованих вокалістів-імпровізаторів сучасності.

Один перелік його колаборацій викликає захоплення та священний трепет: Sting, Stevie Wonder, B.B. King, Herbie Hancock, Cassandra Wilson, Lou Reed, Kenny G, Sheryl Crow, Taj Mahal, Zap Mama… І цей перелік можна продовжувати низкою не менш знакових в історії світової музики імен.

Його неперевершений спів Al Jarreau назвав запорукою безпечного майбутнього вокальної джазової імпровізації. Складні багатошарові мелодії, унікальний тембр і барабан, із яким Vinx нерозлучний, роблять цього виконавця справді впізнаваним і особливим. Шоу Silhouette and Vinx — це витримана суміш джазу, фанку, bossa nova та блюзу.

 

Засновники фестивалю: Польський інститут права та Дзиґа. Організатори фестивалю у Луцьку: ГО «Принцип», Луцький джаз-клуб.

Фестиваль відбудеться за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, Music Norway, компанії «Kromberg & Schubert».

Квитки на «Jazz Bez» у Луцьку можна придбати на сайті kasa.in.ua за посиланням:

14 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-mezdunarodnyj-dzazovyj-festival-j-azzbez-v-lucke

15 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku

16 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku-luck

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни завоювали золоті медалі на всеукраїнському конкурсі
Наступна новина Як зареєструвати авто, розмитнене за новими правилами
Останні новини
Схожі новини