У Луцьку влаштували «облаву» на горе-паркувальників. ФОТО

У Луцьку влаштували «облаву» на горе-паркувальників. ФОТО

У Луцьку інспектори  муніципальної варти провели масштабний  рейд і склали 16 протоколів на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах, зелених зонах.

Шість протоколів складено на водіїв в новому сквері на проспекті Волі, 7,  –  повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Решта – на вулицях Замковій, Конякіна, Кравчука та Євгена Сверстюка.

«Дехто з водіїв ще й досі не зрозумів, що пішохідні доріжки створені для пішоходів, а зелені зони та дитячі майданчики – не ті місця, де можна залишити свій автомобіль», – зазначають мунціципали.

З водіями, які ускладнюють рух пішоходів та порушують правила паркування, муніципали також провели профілактичні бесіди.

«Зателефонувавши на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування» за номером 067-0000-679, кожен лучанин може допомогти нам зробити відомим порушника Правил благоустрою міста Луцька в частині паркування. Зробити це можна й в інший спосіб, написавши в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, а також на офіційну сторінку Департаменту у соціальній мережі Facebook», – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки людей відвідали луцький замок у 2018 році
Наступна новина На Волині буде громадський обмудсмен із виборчих прав. ФОТО
Останні новини
Схожі новини