У Луцьку власники «євроблях» провели віче. ФОТО

У Луцьку власники «євроблях» провели віче. ФОТО

У Луцьку власники автомобілів з іноземною реєстрацією провели віче. Основна мета зібрання - прийняття владою доступних ставок розмитнення з врахуванням доходу простих громадян.

Ініціаторами зібрання є ГО «Автомайдан Волині» та автомобілісти Волинської області. Про це повідомив лучанин Радим Романюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Відбулося віче за досягнення цивілізованого ринку уживаних автомобілів шляхом прийняття доступних ставок розмитнення з врахуванням доходу простих громадян. Будемо звертатися до органів влади та обранців народу для вибудови правових механізмів досягнення цього», - зазначив чоловік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку протестували власники «євроблях»

«Якщо нас не почують ми не зможемо всі придбати доступні вживані авто. Ми не хочемо і не будемо вчиняти порушення закону, але ми залишаємо за собою право на мирну акцію як крайній варіант, щоб позицію простих громадян врахували», - наголосив Радим Романюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські плавці отримали медалі на Кубку України з плавання. ФОТО
Наступна новина Луцьк перед зимовим сном на світлинах Віктора Чухрая
Останні новини
Схожі новини