У Луцьку вшанували пам’ять загиблого капітана Віктора Мандзика

У Луцьку вшанували пам’ять загиблого капітана Віктора Мандзика

Співробітники Служби безпеки України вшанували у Луцьку пам'ять трагічно загиблого три роки назад в районі проведення антитерористичної операції капітана СБУ Віктора Мандзика.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Нагадаємо, 21 березня - третя річниця смерті капітана СБУ лучанина Віктора Мандзика.

Віктор розпочав свою службу в органах української спецслужби у 2009 році. Став найкращим стрілком спецпідрозділу СБУ «Альфа» у Волинській області, членом збірної команди регіонального управління з рукопашного бою. Через серйозну травму Віктор перейшов на службу в оперативний підрозділ.

З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у службовому відрядженні у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь у затриманні озброєного терориста.

Виконуючи свій професійний та громадянський обов'язок, капітан СБУ загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха.

Указом Президента України № 174/205 від 25 березня 2015 року за вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов'язку Віктор Мандзик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Співробітники регіонального управління, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції, поклали квіти до пам’ятного знаку, що встановлений на місці загибелі Віктора Мандзика у місті Волноваха Донецької області.

Мама загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала колективу Служби безпеки України за постійну підтримку та пам’ять про її героїчно загиблого сина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи побачить Луцьк туристичний бум?
Наступна новина Луцьком їздила підвода, збираючи «корисні речі» зі смітників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини