У Луцьку за 1,5 мільйона відремонтують одне з перехресть

У Луцьку за 1,5 мільйона відремонтують одне з перехресть

У Луцьку за кошти місцевого бюджету відремонтують перехрестя вулиць Чорновола, Карпенка-Карого та Задворецької. Очікувана вартість поточного ремонту перехрестя становить 1 555 000 гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив на платформі Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 9 липня, аукціон розпочнеться 12 липня, – пише ІА «Волинські Новини».

Відповідно до технічної специфікації, ремонт перехрестя вулиць Чорновола, Карпенка-Карого та Задворецької включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, перевезення асфальтогрануляту, розливання бітумної емульсії, улаштування вирiвнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi, улаштування покриттiв товщиною чотири сантиметри з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiші, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття дорiг, перекладання горловин дощоприймальних та оглядових колодязiв.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня поточного року. Гарантійний строк збереження об’єкта становитиме п’ять років.

Читайте також: На Теремнівських ставках водії перетворили зелену зону на суцільне болото


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Теремнівських ставках водії перетворили зелену зону на суцільне болото
Наступна новина У волинських лісах – сезон чорниць. Кажуть, що цьогорічний урожай є рекордним
Останні новини
Схожі новини