У Луцьку за 2 роки на туризм витратять більше 7 мільйонів гривень. Що зроблять за ці гроші

У Луцьку за 2 роки на туризм витратять більше 7 мільйонів гривень. Що зроблять за ці гроші

У Луцьку ухвалили програму розвитку туризму міської територіальної громади на 2021-2022 роки. За два роки на цю сферу планують витратити 7,2 мільйона гривень.

Про це стало відомо у середу, 23 грудня, під час сесії Луцької міської ради.

Зокрема, планують провести маркетингові дослідження туристичних потоків, промувати 150-ту річницю народження Лесі Українки, провести літературну майстерню, розробити та впровадити в шкільну програму курс «Луцькознавство», виготовляти відеоконтент (за 2 роки на це витратять 400 гривень), проводити прес-тури для українських та іноземних журналістів, блогерів (140 тисяч гривень за 2 роки), промувати З’їзд європейських монархів 1429 року (700 тисяч гривень за 2 роки), підтримувати проєкт «Луцький кликун» (340 тисяч гривень), підтримувати клуби історичної реконструкції та середньовічного бою (200 тисяч). Також планують презентувати Луцьк на міжнародних туристичних виставках (410 тисяч гривень), відкрити туристичний сезон святом (460 тисяч за 2 заходи), розширити систему туристичних знаків (250 тисяч), зробити бронзові макети пам’яток архітектури для незрячих (500 тисяч).

Окрім цього, в Луцьку робитимуть тематичні фотозони, навчатимуть екскурсоводів, організовуватимуть зустрічі для представників готельного та ресторанного бізнесу.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили ще 352 нових хворих на коронавірус. У Луцьку – 118
Наступна новина Біля Луцька передумали ставити піч для спалювання трупів тварин
Останні новини
Схожі новини