У Луцьку закрили «Хоспіс», який пропрацював 20 років

У Луцьку закрили «Хоспіс», який пропрацював 20 років

У березні 2020 року Волинську обласну лікарню «Хоспіс» для важкохворих приєднали до Волинської обласної клінічної лікарні. Відповідно, пацієнтів переведуть у інший лікувальний заклад.

На сторінці медзакладу у фейсбуці з’явився прощальний допис.

«Дорогі друзі та небайдужі. Наша захоплююча історія добігла кінця. Наш заклад припинив свою діяльність. Це була непроста, але від того не менш цікава подорож тривалістю 20 років. Ми дякуємо всім, хто допомагав нам пройти цей нелегкий шлях: першому керівнику нашого закладу Бачинському Володимиру Івановичу, котрий створив цю службу в області, колективу за професійнійсть, нашим партнерам за співпрацю, нашим колегам за досвід, нашим благодійникам за підтримку

Сподіваємось, що цей такий необхідний напрям медичної допомоги знайде своє продовження в складі іншого лікувального закладу», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Волинську обласну лікарню «Хоспіс» для важкохворих переселили у приміщення обласної лікарні в селі Боголюби біля Луцька восени 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загроза зриву опалювального сезону: «Луцьктепло» боргує за доставку газу понад 12 млн грн
Наступна новина У Луцьку відновили мурал
Останні новини
Схожі новини