У Луцьку закривають кав’ярню «Старе місто»

У Луцьку закривають кав’ярню «Старе місто»

У Луцьку закривають кав'ярню-кондитерію «Старе місто».

«Друзі, важко це писати, але від завтра кав'ярня-кондитерія «Старе Місто» припиняє свою роботу», – повідомив один із власників Микола Кравчук.

«Класний та корисний досвід, як ведення бізнесу, приготування тістечок, партнерства та зустрічання гостей», – зазначив він.

Микола Кравчук додав, що хоче подякувати всім, хто допомагав йому в роботі:

«Хочу подякувати всім, хто був, заходив та смакував. І тим хто допомагав. У першу чергу дружині, Іванні Кравчук, яка будучи вагітна, мене підтримувала, мирилася з тим, що чоловіка не було на місці (він готував каву дівчатам). Школі лідерства для учасників бойових дій та Aнтоніні Бондаренко за те, що дали "пня під попу" та наснаги, якби не вона, то цього не було б. Тетяні Яцечко-Блаженко за допомогу, Богдану Климчуку за реально круті двіжухи та мега круті емоції».

Чоловік подякував і партнеру по бізнесу – Анатолію Форманюку та працівникам:

«Анатолій Форманюк, дякую за досвід спільного ведення бізнесу, пам'ятаю на запитання "як ми будемо далі", я відповів, що "як чоловік з жінкою", - тільки я не врахував, що ти не одружений. Також кондитерам, з якими це все починалося та робилося: Богдан Климчук, Тетяна Каркіч, Оксана ЛіпатоваТетяна Клекоцюк, тепер я знаю, скільки має коштувати торт. І нарешті, Василь Нагорний за презентацію твоєї книги, це була честь для мене та закладу».

Нагадаємо, весною кав’ярню «Старе місто», що на вулиці Драгоманова, 11, у підвалі аптеки-музею, виставили на продаж.

Власники кав’ярні – двоє учасників АТО Микола Кравчук та Анатолій Форманюк. Вона запрацювала у листопаді 2018 року. У закладі подавали гарячі напої та десерти власного виробництва. Також тут розповідали легенди про Луцьк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер директор Волинського регіонального музею українського війська Ігор Пасюк
Наступна новина Будівельна компанія «Інвестор» з нового року підніме ціни на квартири
Останні новини
Схожі новини