У центрі Луцька відкрився другий заклад «Не про хліб»

У центрі Луцька відкрився другий заклад «Не про хліб»

У Луцьку на вулиці Лесі Українки, 55 відкрився другий заклад «Не про хліб». Перший працює на проспекті Волі, 9 з липня цього року.

Приміщення закладу невелике – є можливість двом людям сісти за столиком і ще п’ятьом – за барною стійкою. Тож другий «Не про хліб» працюватиме більше в режимі to go, - розповів його керівник Сергій Капацина.

У закладі буде доступно близько 25 видів випічки власного виробництва. Круасани, американські булочки з сирним кремом сіннабон, тарти, пончики, португальські тістечка з заварним кремом Pastel de Nata. Булочка даніш з вишнею коштує 28 гривень, шоколадний тарт з журавлиною та вишнею – 48 гривень, міні-тарт з місо карамеллю – 44 гривні, пончик з кремом патіс’єр – 18 гривень.

У перші кілька днів «Не про хліб» працюватиме у тестовому режимі, а згодом там з’явиться частина страв, які подають в основному гастробарі на проспекті Волі. Це будуть салати, холодні закуски, боули, сендвічі.

«Близько 20% страв з нашого основного меню будуть доступні в новому закладі. Страви будуть запаковані в бокси і їх можна буде брати з собою», - каже Сергій Капацина.

З нового року в меню з’являться також алкогольні напої. Заклад працюватиме з 08:15 до 22:00 щодня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За 2020 рік у світі вбили 50 журналістів через їхню професійну діяльність
Наступна новина Які ускладнення найчастіше спричиняє COVID-19. Дослідження
Останні новини
Схожі новини