У Луцьку, замовивши страви додому, можна отримати подарунок

У Луцьку, замовивши страви додому, можна отримати подарунок

З нагоди шостої річниці броварні «Карабас Барабас» у закладі розігрують 600 бокалів пива. Отримати подарунок можна всього лиш замовивши улюблені страви на доставку.

Багато лучан давно спробували та полюбили сервіс доставки від броварні «Карабас Барабас». До того ж, замовити страви й напої можна за допомогою кількох кліківна сайті. 

Незабаром заклад відзначить шосту річницю. Гучне святкування заплановане на 14 грудня. З цієї нагоди вирішили розіграти 600 бокалів пива. Для прикладу, усі охочі мають змогу взяти участь у фотоквесті.

 Команди, які виконають усі десять завдань гарантовано отримають подарунок.

Інший, один з найпростіших варіантів отриматибезкоштовне крафове пиво – замовити доставку від«Карабасу Барабасу». Зробити це можна за допомогоюсайту karabasbarabas.com.ua.

Усі, хто замовить улюблені страви, виставить світлини з позначкою броварні та хештегом #KarabasBreweryBirthday, візьмуть участь в розіграші. Переможців оберуть за кількістю лайків. За перше місце в дарунок – 60 бокалівпива, за друге – 40, а за третє – 20. Участь беруть лише повнолітні. 

В меню закладу – ексклюзивне крафтове пиво та страви української і європейської кухні. Також можна замовити бізнес-ланчі усього за 59,99.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Авторські рецепти сучасної української кухні. У Луцьку відкрили ресторан «Любарт»
Наступна новина «Я не знаю, чи є зараз в обласній раді опозиція», - Володимир Бондар
Останні новини
Схожі новини