Авторські рецепти сучасної української кухні. У Луцьку відкрили ресторан «Любарт»

Авторські рецепти сучасної української кухні. У Луцьку відкрили ресторан «Любарт»

У Луцьку на вулиці Дубнівській, 36 відкрили ресторан сучасної української кухні “Любарт”.

Концепція закладу передбачає страви української кухні, але не зовсім у тому вигляді, що їх звикли  бачити гості. Про це повідомляє 12 канал.

Відкриття закладу відбулося у неділю, 24 листопада.

Власник Стас Мельничук розповів, що хотів змінити уявлення людей про українську кухню. Наприклад, сметанник та ліниві вареники у закладі готують за авторським рецептом бабусі шеф-кухаря Іллі Будчука.

Ціни

Цінова політика нового ресторану – помірна. Наприклад, суп тут коштує від 28 до 40 грн, м’ясні страви – від 62 до 320 грн, салати – від 19 до 64 грн. Серед різноманіття десертів можна обрати щось до смаку від 28 до 48 грн.

У ресторані “Любарт” також пропонують комплексні обіди. За 70 грн гості можуть обрати зелений або червоний борщ, деруни або м’ясну страву, салат з капусти або буряка.

Особливість закладу

Родзинка меню – яловичі щоки, приготовані за авторським рецептом.  Ресторан, який вміщує 65 гостей, підходить для відзначення дня народження, річниці або ж іншого свята.

Залежно від формату свята, у закладі пропонують вибрати залу: для романтичних побачень та затишних сімейних святкувань або ж для гучних застіль.

Графік роботи: 10:00 – 23:00 год.

Читати також: У Луцьку закривають кав’ярню «Старе місто»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шалені знижки на житло. «Інвестор» оголосив «чорну п'ятницю»
Наступна новина У Луцьку, замовивши страви додому, можна отримати подарунок
Останні новини
Схожі новини