«Я не знаю, чи є зараз в обласній раді опозиція», - Володимир Бондар

«Я не знаю, чи є зараз в обласній раді опозиція», - Володимир Бондар

Володимир Бондар вважає, що у Волинській обласній раді немає чіткої опозиції, бо більшість питань депутати можуть вирішити мирно.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

«Ми (фракція «Солідарність», – ред.) ніколи не прагнули опозиційності. Ми маємо свою думку і висловлюємо її. При цьому, якщо пропозиції більшості конструктивні і збігаються з нашими позиціями, ми завжди їх підтримуємо. Якщо на початках більшість в обласній раді не хотіла чути інші думки, то зараз ситуація дещо змінилась – депутати «притерлись» один до одного, ми почали більш грамотно працювати в комісіях, стало більше конструктиву», – розповів депутат.

«Я не знаю, чи зараз є опозиція в обласній раді. Просто є різні фракції і різні бачення окремих проблем та питань», – додав він.

Роботу нової голови обласної ради Володимир Бондар оцінює позитивно:

«Рада працює, рішення ухвалює. Голова Ірина Вахович обрана більшістю голосів. Це, як на мене, показник довіри. Є нормальні робочі стосунки».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку, замовивши страви додому, можна отримати подарунок
Наступна новина Кава та настільні ігри: у Луцьку відкривають заклад всеукраїнської мережі «Rest Or Run»
Останні новини
Схожі новини