У Луцьку почало роботу перше онлайн-радіо. ВІДЕО

У Луцьку почало роботу перше онлайн-радіо. ВІДЕО
Фото - Радио Свобода

Перше міське онлайн-радіо – «Луцьке Радіо» – стартувало в Луцьку 5 лютого.

Творці радіо обіцяють цікаві та важливі новини  міста, багато гостей в ефірі, чимало музики та безліч рубрик – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

Директор радіо  Сашко Бугаєнко зазначає, що до першого офіційного ефіру йшли два роки: збирали кошти, продумували концепцію, аж поки «зійшлися зірки». 

Пріоритетом для своїх ефірів команда «ЛуРадіо» поставила висвітлення актуальних тем Луцька та його мешканців. Своєрідною "фішкою" є те, що слухачі зможуть впливати на усе, що відбувається в ефірі та навіть прийти в гості, аби поділитися власними цікавими історіями, баченнями тих чи інших ситуацій або ж просто принести чашку кави та порелаксувати разом із ведучими.

Головним завданням «Лурадійці» вважають відмежування від шаблонів стандартних FM-станцій і обіцяють «робити ефір по любові», а не так, як диктують ліцензії чи тренди. Однією із таких автентичних родзинок будуть оповіді від справжнього детектива.

Не обійдеться на «ЛуРадіо» і без підсумків та розборів того, що відбувалось впродовж тижня.

Як слухати «Луцьке Радіо»?

Радіо цілодобово доступне для слухачів на сайті http://lutske.net. Його можна відкривати через будь якй браузер на ком’ютері чи телефоні.

Окрім того, аби слухати радіо, як на телефоні, так і на комп’ютері можна використовувати різні програвачі: Winamp, AIMP, KMPlayer, VLC media player, GOM Player, Light Alloy, QuickTime Player тощо.

Для цього додайте ось це посилання http://185.143.145.102:8000/live в налаштування плеєра (Зазвичай, у розділі «Меню» чи «Налаштування» є кнопка «Додати посилання». Після цього, в плейлісті з'явиться новий трек - він і відтворюватиме ефір "Луцького Радіо".

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На суд тиснули, – Янукович про рішення щодо його ув'язнення
Наступна новина У Луцьку вперше за 80 років відремонтували Будинок вчителя. ФОТО
Останні новини
Схожі новини