У Луцьку заявили про підкуп виборців. Деталі інциденту

У Луцьку заявили про підкуп виборців. Деталі інциденту

У Луцьку заявили про підкуп виборців. Деталі інциденту

Лучанка звернулася до поліції, бо побачила, як невідомі біля дільниці скеровують людей у певному напрямку.

Свідчення щодо можливого підкупу виборців у Луцьку дав і керівник виборчого штабу Анатолія Гриценка Олександр Кралюк. Про це повідомили на сторінці «Громадської позиції у Волинській області».

«Очільник виборчого штабу Анатолія Гриценка на Волині Олександр Кралюк дав покази поліції щодо можливого підкупу виборців, який він помітив біля однієї з дільниць обласного центру. Повідомлення про це надходило і на лінію 102. Так, громадянка інформувала поліцію, що по вулиці Малиновій, неподалік дільниці, невідомі особи платять гроші за «правильний» голос. Туди виїхала слідчо-оперативна група, яка прийняла звернення і перевіряє факт, вказаний заявницею», - зазначають в «Громадянській позиції».

За словами Олександра Кралюка, він спостерігав, як невідомі особи стоять біля дільниці та спрямовують певних людей в напрямку будинку на вулиці Малиновій. Чоловік стверджує, що чув, як ішлося про «пару рублів».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу «швидка» шість разів запізнилась на виклик через погані дороги
Наступна новина Курйоз у Луцьку: виборець залишив на дільниці мило і мотузку
Останні новини
Схожі новини