У Луцьку зловили агітатора-порушника. ФОТО

У Луцьку зловили  агітатора-порушника. ФОТО

У  Луцьку спіймали  чоловіка, який поширював спецвипуск газети «Рідна» за січень. Всередину була вкладена газетка про кандидата у президенти Сергія Капліна, яка не містила вихідних даних.

Агітатор пояснив, що газети йому дав «якийсь Роман», – повідомляють у громадянській мережі ОПОРА.

У відповідь на подальші запитання від омбудсмена із захисту виборчих прав громадянської мережі Євгенії Коваленко чоловік нецензурно висловлювався, а зрештою відмовився спілкуватися далі і покинув місце.

Читати також: В Україні 89 людей захотіли йти в президенти

Зазначимо, що 31 січня ОПОРА вже зверталася у поліцію з приводу поширення аналогічних газет на користь Сергія Капліна. Тоді у Волинській обласній організації «Соціал-демократичної партії» повідомляли, що не мають агітаторів та не займаються поширенням продукції. Однак 4 лютого, окрім нового факту поширення друкованої продукції, у Луцьку з’явилися білборди із зображенням кандидата і гаслом «Соціальний курс зниження ціни газу в 4 рази. Сергій Каплін». Вони виконані у схожій стилістиці та із використанням зображення Сергія Капліна, як і в друкованій газеті-вкладенні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині спалили портрет Епіфанія. Порошенка вогонь оминув. ФОТО
Наступна новина На Волині ловитимуть нелегальних перевізників
Останні новини
Схожі новини