У Луцьку змагаються бійці зі всієї України. ФОТОРЕПОРТАЖ

У Луцьку змагаються бійці зі всієї України. ФОТОРЕПОРТАЖ

В обласному центрі Волині – змагання чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА України серед дітей та юнаків.

В змаганні бере участь понад 300 учасників з 19 областей нашої країни.

Запеклі бої, чоловічі емоції та відкриття чемпіонату – у фоторепортажі Романа домбровського.

Як повідомляють у Луцькій міській раді, Волинську область представляє об’єднана команда бійцівсьих клубв Луцька: «Воїн», «Прайд», «Легіон», «Магістр», «Гарда».

Організатор змагань – Волинський відокремлений підрозділ Федерації змішаних єдиноборств ММА України. За словами старшого тренера СК «Воїн» Андрія Зінчука, це уже четвертий Чемпіонат України з ММА, який проводиться серед спортсменів молодших вікових груп. Це є свідченням того, що з кожним роком усе більше дітей долучається до занять спортом, прагнуть бути здоровими та сильними.

Урочисте відкриття змагань відбулося у спортивному комплексі Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Після урочистого відкриття почалися перші поєдинки. Змагання відбувалося протягом дня на трьох майданчиках- 2 ринга та 1 татамі. Вікові групи учасників- 10-11, 12-13, 14-15 років.

ДОВІДКОВО: 

ММА – змішані єдиноборства, які поєднують самбо, бойове самбо, тайський бокс, вільну боротьбу та інші контактні види спорту.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки заробив у 2017 році Петро Порошенко. ДЕКЛАРАЦІЯ.
Наступна новина Топ-менеджер «Київстар» не вірить у глобальний інтернет Ілона Маска
Останні новини
Схожі новини