У Луцьку звільнили члена виконкому

У Луцьку звільнили члена виконкому

Члена виконавчого комітету Валерія Корпача звільнили із посади.

Про це стало відомо під час позачергової сесії міської ради у понеділок, 14 травня.

«Перша причина звільнення – це оновлення представника із ОСББ, друга – поїздка в Брянськ не зрозуміло з якою метою. Цей візит викликав величезний резонанс у жителів Луцька. Тобто звільнення має кілька складових, навіть політичних. Ми цього не приховуємо», – сказав секретар міськради Григорій Пустовіт.

За словами Пустовіта, нести відповідальність за його особистий вибір ніхто не має. Але при такому виборі не можна бути членом виконкому. Депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко додала, що потрібно звільнити потрібно ще й представника правоохоронних органів Ігоря Муковоза, тому потрібно розглядати кількісний склад.

Також вона згадала про «справу Рачкова», який досі є членом виконкому. «Так, ситуація зрозуміла з Корпачем, так, вона зрозуміла з Рачковим, так, ситуація зрозуміла і з Муковозом. Виконавчий комітет на сьогоднішній день має бути переформатований. Давайте спілкуватися, як дорослі люди. Це питання необхідно завершити сьогодні», – сказала Вусенко.

Проте Григорій Пустовіт зазначив, що обов’язки Рачкова зараз виконує Костянтин Петрочук. На сесії міськради більшість депутатів проголосували за звільнення Валерія Корпача із посади члена виконкому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина, який пішов на роботу і не повернувся, знайшли у канаві: подробиці
Наступна новина Волинські лісівники змагаються на Кубок з футболу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини