У львівській лікарні, якою керує лікар з Волині, за 12 днів відкрили ковідне відділення

У львівській лікарні, якою керує лікар з Волині, за 12 днів відкрили ковідне відділення

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, якою керує відомий лікар з Волині Олег Самчук, відкрили ковідне відділення. Наразі тут готові вже 50 ліжок у перших семи палатах.

Про це Олег Самчук розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Зазначимо, що приміщення підготували усього за 12 діб.

«Результат 12 діб безперервного ремонту: перші 7 палат на 50 ліжок уже готові. Там є нові меблі, кисневі концентратори для кожного пацієнта, переносні рентген-апарати і апарати УЗД, монітори пацієнта, шприцеві насоси. Одним словом, усе необхідне для того, щоб допомагати людям одужувати!» – написав медик.

Він додав, що також тут проведено гарячу воду, якої не було 10 років, встановлено дві душові кабіни, відновлено сполучення із харчоблоком.

«Уже починаємо розміщувати пацієнтів на першому поверсі. Разом з тим темп робіт не збавляється. Маємо у найстисліші терміни завершити і другий поверх!» – наголосив Олег Самчук.

Завдяки цьому відділенню, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова з’явиться додаткових 350 місць для лікування пацієнтів з Covid-19.

«Назагал їх буде 650!!! Це означає, що ми не зачинимо двері перед жодним львів'янином, який потребуватиме госпіталізації. Ми не допустимо, щоб люди помирали через відсутність “ліжок”. Ми будемо рятувати кожного!» – пообіцяв лікар.

Він розповів, що це вдалося зробити завдяки міському голові Андрію Садовому та соціально відповідальному бізнесу.

«Окрема подяка звичайним львів'янам, які, свого часу опинившись у нас на лікуванні і побачивши тяжку працю лікарів і брак обладнання, підтримали нас фінансово», – написав Олег Самчук.

Нагадаємо, у лютому 2020 року Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги Львова очолив Олег Самчук, який до цього був керівником Ковельського МТМО.

Читати також: «Не можу жити спокійно». Ексочільник ковельської лікарні розповів, чому переїхав до Львова


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оголосили про появу другої ефективної вакцини від коронавірусу
Наступна новина Чому досі не запрацював ковідний шпиталь у луцькому пологовому
Останні новини
Схожі новини