У Львові посеред вулиці застрелили чоловіка

У Львові посеред вулиці застрелили чоловіка

Уночі проти 16 квітня, близько 3:00, у Львові на вулиці Науковій правоохоронці, що прибули на виклик, виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області, загиблим виявився 56-річний львів’янин.

Львівський портал "Форпост" своєю чергою пише, загиблий проживав у цьому районі та був таксистом, однак у цю ніч чоловік не працював. Також підкреслюється, що колись він відбував покарання у місцях позбавлення волі, а минулого місяця купив батькам землю на кладовищі. Батько був на опізнанні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною статті Кримінального кодексу про умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

За інформацією місцевого видання Zaxid.net, першими на місце події прибули працівники швидкої допомоги, які виявили чоловіка вже без ознак життя. Зазначається, що його вбили одним пострілом у живіт.

Тіло загиблого знайшли поруч із кіосками на перехресті вулиць Наукової та Симоненка.

 

16.06.2018 о 04:00 Увага! Наукова - Симоненка кінцева тролейбусу 2 ( біля кіосків ) вбили людину вогнепальне поранення....

Posted by Igor Zinkevych on Friday, 15 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: не розминулися Mercedes та Hyundai. ФОТО
Наступна новина Бракує слів, щоб описати всі враження, - лучани про фестиваль повітряних куль «AEROSFERA»
Останні новини
Схожі новини