У Мартиняка прокоментували звинувачення в погрозах помічнику Рубльова

У Мартиняка прокоментували звинувачення в погрозах помічнику Рубльова
Кандидат у нардепи у 20-ому виборчому окрузі Сергій Мартиняк

У команді чинного нардепа і кандидата у 20-ому виборчому окрузі Сергія Мартиняка заперечили погрози помічнику іншого кандидата Вячеслава Рубльова і назвали це «повною маячнею».

Про це помічник кандидата Олександр Гоша написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, кандидат у нардепи Вячеслав Рубльов заявив, що його помічнику погрожували. Сам Владислав Майборода розповів, що до нього додому прийшов невідомий чоловік, який попросив вийти надвір. Там на нього чекали ще четверо чоловіків.

«Казали: «Ти ще не знаєш, що тебе очікує», «Ми тобі зараз пояснимо так, щоб дійшло, дійде так, що ти вже нічого не захочеш». Я їх спитав, від кого вони. Один каже: від Сергія Мартиняка», – пригадав помічник кандидата.

З його слів, чоловіки бити його не стали і розбіглись, бо злякались уваги перехожих. При цьому двох встиг сфотографувати Вячеслав Рубльов, який приїхав після дзвінка свого помічника.

Натомість у команді Сергія Мартиняка кажуть про іншу версію подій.

Наводимо допис Олександра Гоши без змін:

«Трапилася подія, яка не вкладається в моїй голові. Мене звинуватили в погрозах вбивством Владиславу Майбороді, який називає себе помічником кандидата в депутати Вячеслава Рубльова. Розповідали, що я начебто зайшов в його помешкання погрожував йому, потім намагався затягнути в автомобіль... Словом, повна маячня.

Тепер розповім, як все було насправді. В перших числах липня в Луцькому районі, 9 липня - в Рожищах, 10 липня - в Турійську згаданий вище пан погрожував прихильникам Сергія Мартиняка. Я як людина, яка відповідає за безпеку, вирішив перевірити цю інформацію перш ніж подавати заяву в поліцію.

Тому 11 липня 2019 року близько 8 години ранку я справді поїхав на вулицю Богдана Хмельницького у Луцьку, де живе Владислав Майборода. Подзвонив йому у двері. В помешкання не заходив. Ми вийшли з ним на вулицю, де спокійно поговорили. Потисли один одному руки.

Після цього до нас під'їхав Вячеслав Рубльов, вибачився за свого підопічного, сказав, що не уповноважував його на такі дії. Потім я сів з Рубльовим в його автомобіль і він підвіз мене на роботу. На прощання ми теж потисли один одному руки.

А тепер скажіть, що робить людина, якій погрожують вбивством? Викликає поліцію, а не свого роботодавця!

Тепер щодо інших колег, які були зі мною. Справді, я був не сам. Але цьому є конкретне пояснення. Владислав Майборода був судимий за нанесення тілесних ушкоджень іншій людині. Саме тому я попросив своїх колег підстрахувати мене, адже прогнозував, що цей чоловік може повести себе неадекватно.

Частково мої прогнози виправдалися. Він повів себе неадекватно. Владислав написав заяву в поліцію, начебто я погрожував йому вбивством.

Це дешева провокація! Це намагання перевенути все з ніг на голову! Це спроба неправдою прикрити свою протиправну діяльність!

Його нікчемний вчинок нагадує мені дії футболіста, який симулює в штрафному майданчику з надією, що суддя призначить пенальті у ворота суперника. Але не потрібно забувати, що суддя за такі витівки дає жовту картку».

Зауважимо, Вячеслав Рубльов та Сергій Мартиняк – кандидати у нардепи у 20-ому виборчому окрузі, що об’єднує Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський та Турійський райони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині всихають заповідні ліси. Як їх врятувати
Наступна новина День селища у Заболотті святкували з Катериною Бужинською
Останні новини
Схожі новини