У Міністерстві оборони відмовили у виплаті компенсації вдові бійця з Волині. ВІДЕО

У Міністерстві оборони відмовили у виплаті компенсації вдові бійця з Волині. ВІДЕО
Марина Тричук із дочками (скріншот із відео)

Вдові бійця АТО з Волині Марині Тричук у Міністерстві оборони України вкотре відмовили у виплаті компенсації за смерть чоловіка, який наклав на себе руки у військовому гостпіталі 2014-го.

Про це стало відомо із сюжету Суспільного Волині, журналісти якого отримали відповідь на інформаційний запит до відомства.

Нагадаємо, Марина Тричук не може отримати компенсацію за смерть чоловіка та навіть запевняла, що звернеться до суду.

Жінка доводить, що її чоловік помер через посттравматичний синдром у зв’язку з бойовими діями на сході країни.

На руках вона має висновок центральної військово-лікарської комісії, де йдеться про те, що захворювання і причина смерті пов’язані із захистом батьківщини.

Марина Тричук двічі зверталася до Міністерства оборони, щоб отримати одноразову компенсацію за смерть військовослужбовця. Родині у відповіді відмовили.

«Висновок Центральної військово-лікарської комісії Міністерства оборони України, якою встановлено причинний зв’язок смерті. Захворювання і причина смерті, пов’язані із захистом батьківщини, у даному випадку не впливають на визначення права членів сім’ї на отримання допомоги, оскільки смерть настала від вчинення самогубства», – йдеться у відповіді на інформаційний запит журналістів. 

 
Міністерство оборони відмовилося надавати одноразову компенсацію вдові

Журналісти UA:Волинь отримали відповідь на інформаційний запит до Міністерства оборони України. 19 лютого ми розповідали про родину померлого бійця Івана Тричука. Чоловік наклав на себе руки у Луцькому військовому шпиталі. Це сталося у вересні 2014. Відтоді вдова солдата Марина Тричук доводить що чоловік помер через посттравматичний синдром у зв’язку з бойовими діями на сході країни.

Posted by UA: Волинь on Friday, 8 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому дешевшає долар і як довго це буде тривати
Наступна новина В аварії біля Луцька загинув відомий журналіст Юрій Яцюк. ФОТО
Останні новини
Схожі новини