У місті на Волині оновлять розмітку на пішохідних переходах

У місті на Волині оновлять розмітку на пішохідних переходах

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк на нараді з керівниками відділів і управлінь міськвиконкому зауважив, що до питання розмітки на пішохідних переходах у місті потрібно поставитися уважніше.

Так Петро Саганюк доручив начальнику комунального підприємства «Полігон» Олександру Козичку та директору «Володимир-Волинської ДЕД «ДП «Волинський облавтодор» Миколі Хільчуку оновити переходи у місті, – пише БУГ.

Це варто зробити до 30-го серпня, зазначив мер, адже за кілька днів стартує навчальний рік, і діти та інші пішоходи повинні почувати себе на переходах у безпеці.

Як повідомив Микола Хільчук, розмітку для пішоходів на вулиці Луцькій зроблять спочатку фарбою, бо для пластикової потрібно більше часу.

«Якщо до 30-го серпня переходів не буде, то пиши протокол», – звернувся Петро Саганюк до керівника місцевого відділу муніципальної поліції Андрія Книша.

Також у разі невиконання цього доручення мер обіцяв написати листа у прокуратуру, бо облавтодор «не забезпечує безпеку пішоходів на дорогах міста».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Десятий ZaxidFest: три дні музики та драйву. ФОТО
Наступна новина Лучани - чемпіони Європи з рогейну
Останні новини
Схожі новини