У місті на Волині відбувся благодійний футбольний турнір. Зібрані 75 тисяч передадуть на ЗСУ

У місті на Волині відбувся благодійний футбольний турнір. Зібрані 75 тисяч передадуть на ЗСУ
Фото: Ковельська міська рада

У Ковелі відбувся дводенний благодійний турнір. Під час нього вдалось зібрати 75 430 гривень, які передадуть на потреби Збройних сил України. 

Про це Суспільному розповіла начальниця інформаційного відділу Ковельської міської ради Наталія Шепель.

Участь у турнірі взяли десять футбольних команд. 

Серед учасників — клуби української прем’єр-ліги “Рух” зі Львова та рівненський “Верес”. Представники першої футбольної ліги – львівські “Карпати” та луцька “Волинь”. Команди “Нижній Вербіж” з Івано-Франківська, футбольного центру “Ковель-Волинь”, футбольних клубів “Володимир”, “Шахтар” (Нововолинськ) та “Луцьксантехмонтаж” та футболісти з команди збірної України.

За збірну України в Ковелі грали володарі Кубка УЄФА сезону 2008-2009 років у складі донецького “Шахтаря” Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук та Євген Селезньов, колишній капітан київського “Динамо” та гравець національної збірної України Тарас Михалик, кращий бомбардир “Динамо” серед легіонерів Максим Шацьких, експівзахисник луцької “Волині” та київського “Динамо” Олег Герасим’юк.

Команда футболістів збірної України здобула друге місце у турнірі. Перемогу у Кубку вільних людей виборов рівненський "Верес". Бронзовий кубок турніру — у луцької “Волині”.

Окрім того, у Ковелі під час спортивних змагань провели благодійний аукціон, де майже за вісім тисяч гривень продали футболку гравця збірної України Євгена Селезньова. Ці гроші також передадуть на потреби захисників України.

Читайте також: Як у центрі Луцька Сашко Положинський гроші для ЗСУ збирав. Фоторепортаж


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ківерцях обговорили можливість об’єднання церков УПЦ МП та ПЦУ
Наступна новина Де шукати інсулін та левотироксин: на Волині оновили список аптек
Останні новини
Схожі новини