У МОЗ оновили список країн «червоної» та «зеленої» зон

У МОЗ оновили список країн «червоної» та «зеленої» зон
Фото ілюстративне

Міністерство здоров’я України 5 березня оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон з урахуванням поширення COVID-19. Загалом у переліку 194 країни, із них 54 - "червоні", а 136 - "зелені".

Про це йдеться на сайті МОЗ, пише ТСН.

В опублікованому списку вказано інформацію щодо кількості активних випадків захворювання на коронавірус на 100 тис. населення в кожній країні. Перелік країн "червоної" зони скоротили і таких держав нині 54. 

Список країн "червоної" зони: Чехія, Чорногорія, Естонія, Сейшельські Острови, Монако, Ізраїль, Словенія, Латвія, Албанія, Швеція, Угорщина, Молдова, Мальдіви, Нідерланди, Італія, Польща, Австрія, США, Іспанія, Болгарія, Литва, Кіпр та інші.

Список країн "зеленої" зони відкриває Україна. Також у переліку: Румунія, Білорусь, Велика Британія, Греція, Португалія, Туреччина, Хорватія, Грузія, Німеччина, Данія, РФ, Канада, Коста-Рика, Оман, Шрі-Ланка та інші. 

 

Читайте також: МОЗ оновило поділ України на карантинні зони. Волинь залишається «жовтою»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вирощування рододендронів: правила посадки і догляду
Наступна новина Скільки у Луцьку вільних «коронавірусних» ліжок у лікарнях
Останні новини
Схожі новини