У МОН повідомили, коли відбудеться пробне ЗНО

У МОН повідомили, коли відбудеться пробне ЗНО
Фото ілюстративне

У червні, завчасно до проведення основної сесії зовнішнього оцінювання, зареєстровані учасники будуть мати можливість пройти пробне ЗНО.

Про це під час онлайн конференції у Facebook сказала в. о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій, інформує Освіта.ua.

Вона нагадала, що пробне ЗНО допоможе учасникам відчути атмосферу проведення тестування.

«Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 15-17 червня. Виходячи з теперішньої ситуації, ми розуміємо, що можемо проводити ЗНО у червні і робимо все необхідне, щоб створити пункти тестування, залучити педагогічних працівників до проведення ЗНО. Забезпечити безпечність шкіл», – сказала в. о. міністра освіти.

Раніше у МОЗ повідомили, що основна сесія ЗНО розпочнеться 25 червня.

Як відомо, пробне зовнішнє оцінювання відбувається впродовж двох тестових днів. Під час першої сесії відбувається тестування з української мови і літератури. У ході другого тестового дня учасники мають можливість скласти однин з тестів, які включені до програми проведення тестування.

Участь у пробному ЗНО можуть взяти лише учні, які були попередньо зареєстровані на тестування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Восьмеро заражених за добу. Де на Волині виявили нові випадки коронавірусу
Наступна новина «Посіяли, але висаджувати не будемо». Волинські фермери через карантин зазнають збитків
Останні новини
Схожі новини