У Музеї волинської ікони відкрилась виставка-продаж

У Музеї волинської ікони відкрилась виставка-продаж

У Музеї волинської ікони відкрилась виставка-продаж "В очікуванні Різдва". На ній представлені роботи, які підготували студенти і викладачі технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету.

У рамках виставки студенти підготували декілька експозицій, розповіла Суспільному викладачка коледжу Наталія Стаднюк. Одна з них – виставка графічних робіт студентів-дизайнерів.

Студентка коледжу Катерина Свиридюк представляє роботи кравців-вишивальників, які можна придбати. Серед них: шопери, косметички, скатертини вишиті, як вручну, так і машинною вишивкою.

Директорка Музею волинської ікони Тетяна Єлісеєва каже: музей співпрацює з коледжем і щороку представляє виставки майстрів і студентів закладу на Пасхальні і Різдвяні свята

"Це не просто виставка творчих робіт, а це виставка продаж, тому що кошти, які тут будуть зібрані будуть передаватись на потреби ЗСУ", — говорить Тетяна Єлісеєва.

Директор коледжу Олег Герасимчук говорить: у підготовці виставки взяли участь більше сотні студентів різних спеціальностей: дизайнери, флористи, кравці. Діятиме вона до 25 Різдва.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У пожежі загинув 36-річний волинянин
Наступна новина У Луцьку водій влаштував дрифт на пішохідному переході
Останні новини
Схожі новини