У МВС Білорусі підтвердили загибель ще одного учасника протестів

У МВС Білорусі підтвердили загибель ще одного учасника протестів
Фото ілюстративне

У Міністерстві внутрішніх справ Білорусі підтвердили загибель ще одного учасника протестів у Мінську. Загинув 19-річний хлопець, якого начебто збив автомобіль ще 16 серпня.

Трагедія трапилась ще 16 серпня. Хлопець начебто йшов проїжджою частиною Партизанського проспекту близько 3:20 ночі. На нього наїхав автомобіль марки Renault, від отриманих травм він загинув на місці. Про це у своєму телеграм-каналі пише прессекретарка МВС Білорусі Ольга Чемоданова, – передає 24 канал.

Чемоданова стверджує, що хлопець "був учасником масових заходів, що проходять в Мінську в останні дні".

За її словами, "безпосередньо перед наїздом він перебував на проїжджій частині. Це помітив водій іншої іномарки та попередив пішохода про небезпеку, попросивши піти з дороги на тротуар. Однак пішохід залишив його слова без уваги, і через деякий час потрапив під колеса Renault.

Зауважимо, що це – офіційна версія влади, як насправді загинув юнак – точно невідомо.

Водночас білоруська служба "Радіо Свобода" повідомляє, що о 3:20 ночі 16 серпня протестів вже не було. На той час в Мінську не повідомляли про жодні масові акції.

Нагадаємо, 9 серпня, після того, як стало відомо, що перемогу на виборах президента Білорусі знову здобуває Олександр Лукашенко, білоруси вийшли на вулиці на протест, заявивши, що вибори були сфальсифікованими. Протести переросли у масштабні сутички і затримання.

14 серпня лучани вийшли на Театральний майдан, аби підтримати білорусів.

 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку до Дня Незалежності відбудеться велопробіг у вишиванках
Наступна новина У Луцьку негода повалила дерево
Останні новини
Схожі новини