У найбільшому університеті Волині вручили дипломи магістрам. ФОТО

У найбільшому університеті Волині вручили дипломи магістрам. ФОТО
фото - Волинська правда

У Луцьку в актовій залі головного корпусу СНУ імені Лесі Українки відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури факультету філології та журналістики, юридичного факультету та факультету міжнародних відносин.

Захід відбувся 26 червня, – повідомляє Волинська правда

Церемонія вручення розпочалася зі звуків гімну Лесиного вишу. Опісля хвилиною мовчання вшанували пам’ять студентів-героїв СНУ імені Лесі Українки ­- Андрія Снітка, Артема Карабана, Станіслава Потапчука.

З вітальними словами до випускників звернулися ректор університету Ігор Коцан, вчений секретар Лариса Семенюк, доктор філософських наук, академік-секретар Відділення вищої освіти НАПН України Петро Саух, декан ФФтЖ Юрій Громик, декан юридичного факультету Оксана Лаба та заступник декана з навчальної роботи ФМВ Наталія Романюк.

Ігор Коцан зазначив, що день отримання диплому – це один з найкращих днів у житті кожного студента. Також він подякував усім магістрам за вибір саме Східноєвропейського університету імені Лесі Українки.

Ігор Коцан повідомив, що цього дня диплом магістра отримали 55 випускників. Відтак, кожен вчорашній екс-студент піднімався на сцену з усмішкою і забирав свій омріяний документ. Випускниці закріплювали його поцілунком із ректором та почесним гостем Петром Саухом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як працюватимуть волинські відділення ПриватБанку на вихідних
Наступна новина Лучанка знялася для Vogue. ФОТО
Останні новини
Схожі новини