Як працюватимуть волинські відділення ПриватБанку на вихідних

Як працюватимуть волинські відділення ПриватБанку на вихідних

Із нагоди Дня Конституції українці відпочиватимуть чотири дні поспіль. На вихідних ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів цілодобово через електронні сервіси.

Українці матимуть додаткові вихідні і відпочиватимуть з 28 червня до 1 липня. У ці дні ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів 24/7 через Приват24, мобільні додатки та гарячу лінію 3700.

Клієнти банку зможуть здійснити практично всі необхідні операції за допомогою  банкоматів та терміналів: видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків. До послуг клієнтів - цілодобові зони самообслуговування у відділеннях ПриватБанку. Загалом на Волині працює майже 200 банкоматів та понад 300 терміналів банку.

Корпоративні клієнти ПриватБанку цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через “Приват24 для бізнесу” та за допомогою персональних банкірів.

Наголошуємо, що 28, 29 червня та 1 липня відділення ПриватБанку  на Волині не працюватимуть. У середу, 27 червня, графік роботи відділень скорочений на годину. У суботу, 30 червня, працюватимуть такі відділення:

  • Луцьке відділення №1 (пр-т Молоді, 14);
  • Луцьке відділення №3 (пр-т Волі, 6);   
  • Луцьке відділення №14 (пр-т Відродження, 1);
  • Володимир-Волинське відділення №1 (м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 71);
  • Відділення “Ковельське центральне” (м. Ковель, вул. Грушевського, 2);
  • Відділення “Нововолинське центральне” (м. Нововолинськ, пр-т Дружби, 15).
  •  

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні відмовляються від копійок: як заокруглюватимуть решту
Наступна новина У найбільшому університеті Волині вручили дипломи магістрам. ФОТО
Останні новини
Схожі новини