«У нас одягаються тисячі». Луцьке підприємство шиє речі для всієї сім'ї

«У нас одягаються тисячі». Луцьке підприємство шиє речі для всієї сім'ї
Вироби, які шиють на ТзОВ «Елен груп»

На ТОВ «Еллен Груп», яке вже п’ять років у Луцьку шиє одяг для дому та сну, у перспективі можуть розпочати створення елітної лінії домашнього одягу, якщо клієнт буде такої потребувати і матиме спроможність оплатити його. У найближчих же планах – запустити пошиття спортивних костюмів і розпочати виробництво літньої колекції 2020 року. 

Про це стало відомо 1 листопада під час візиту на підприємство  директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка та представників засобів масової інформації, повідомили у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості

Це підприємство – одне з найбільших підприємств у західному регіоні України з випуску одягу для дому та сну.

Над створенням домашнього одягу для всієї сім’ї тут працюють 120 членів колективу. Основний кваліфікаційний склад команди – швачки, розкрійники, контролери якості, чистильники виробів, прасувальники, пакувальники, обліковці, комірники.

Упродовж 2019 року служба зайнятості укомплектувала чотири вакансії підприємства. До команди «Еллен Груп» долучилися дві швачки, прасувальник та чистильник виробів.

«Ми співпрацюємо з центром зайнятості. У березні цього року були присутні на відборі студентів, які закінчили курси цільового призначення за напрямком швачка. До нас прийшли троє дівчат, двоє з яких працюють сьогодні і демонструють досить хороші показники продуктивності. Звичайно, під час роботи на підприємстві ми їх навчаємо нюансам нашого напрямку шиття, спонукаємо до професійного зростання», – розповіла директорка з виробництва ТзОВ «Еллен Груп» Наталія Литвинчук.

Щомісяця підприємство створює 20–25 тисяч продукції з натуральних тканин. 

«Наш одяг не можна робити без любові. Він створює затишок і атмосферу. Приємно, що його одягають тисячами. Кожних півроку ми беремо участь у виставках, плануємо виходити за кордон. Ми виховуємо культуру домашнього одягу в Україні, вона в нас тільки зароджується. Німці, наприклад, мають окремий домашній і спальний одяг, нам би справді хотілося, щоб і українці були настільки добре одягнуті вдома, щоб їхній достаток відображався в домашньому одязі», – ділиться з гостями головний модельєр «Еллен Груп» Оксана Пархомюк

«Цінність працівника – дуже важливий показник. Хорошого фахівця легко втратити і значно важче знайти. Ви молодці, що обрали саме такий підхід до формування колективу. Щиро бажаю вам творчих і комерційних успіхів!» – побажав підприємству Роман Романюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Справжні емоції, все знімають із першого дубля». Волинянка – про участь у програмі «Жди меня»
Наступна новина У «Юпітері» продають останні квартири
Останні новини
Схожі новини