У НСК «Олімпійський» кажуть, що не отримували від Зеленського заяви про дебати

У НСК «Олімпійський» кажуть, що не отримували від Зеленського заяви про дебати
НСК «Олімпійський»

Керівництво державного підприємства НСК «Олімпійський» відповіло на заяву кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського, в якій він закликав чинного главу держави Петра Порошенка провести дебати на головному стадіоні країни.

Про це йдеться у заяві підприємства на сторінці у «Фейсбук», пише Главком

«До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві  є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні», – йдеться у повідомленні.

У разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку, повідомили в прес-службі компанії. 

«Принагідно заявляємо, що НСК «Олімпійський» є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії будь-кого з кандидатів у президенти України», – повідомили в НСК. 

Нагадаємо, Зеленський заявив, що планує влаштувати дебати на стадіоні з діючим президентом Петром Порошенком. Причому озвучив кілька своїх умов, зокрема що захід має пройти на НСК «Олімпійський». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чиновник Держгеокадастру вимагав у волинського підприємця 20 тисяч доларів хабара. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 квітня
Останні новини
Схожі новини