У парках і скверах можна ходити без масок, – уточнення МОЗ

У парках і скверах можна ходити без масок, – уточнення МОЗ

У Міністерстві охорони здоров’я тепер кажуть, що масковий режим не передбачений у парках і скверах.

Таке повідомлення з’явилося на сайті відомства.

Нагадаємо, 23 березня з’явилася інформація, що Кабінет Міністрів заборонив ходити на територіях загального користування в «червоних» зонах під час карантину без захисних масок.

Тепер же це заперечують.

«У МОЗ внесли зміни до постанови від 22 березня 2021 р. № 230 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236», якими визначили конкретний перелік місць обов’язкового носіння масок у регіонах «червоної зони» епіднебезпеки. Так, згідно з цими змінами, масковий режим не передбачений у парках і скверах, як це помилково зазначили у своїх новинах деякі ЗМІ», – стверджують у МОЗ.

Водночас, кажуть, носіння масок є обов’язковим у закладах охорони здоров’я та освіти, підземних переходах, зупинках громадського транспорту та інших територіях загального користування за неможливості дотримання фізичної дистанції не менше як 1 метра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Роботи луцького скульптора Голованя зі Стиру витягли водолази
Наступна новина COVID в Україні: майже 17 тисяч нових хворих та 362 померлих
Останні новини
Схожі новини