У Польщі затримали трьох українців, які перевозили «мігрантів Лукашенка»

У Польщі затримали трьох українців, які перевозили «мігрантів Лукашенка»
Фото ілюстративне

У Польщі за останню добу затримали ще чотирьох людей, які перевозили нелегальних мігрантів з "білоруського маршруту". Троє з них виявились громадянами України, при цьому, один з водіїв віз майже тридцятьох людей. 

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє RMF24, цитуючи повідомлення поліції прикордонного Підляського воєводства. 

Один із затриманих водіїв-українців на "Форді" віз у своєму авто чотирьох громадян Сирії. 

Біля села Ботьки ще одного українця зупинили також з чотирма сирійцями у салоні. 

Третій українець, транспортний засіб якого зупинили в районі Більськ-Підляського, перевозив одразу 28 громадян Іраку. В який автомобіль він зумів розмістити таку кількість пасажирів, не уточнюють. 

Четвертий впійманий водій виявився громадянином Таджикистану, з ним їхали троє нелегальних мігрантів з Туреччини. 

З початку міграційної кризи на кордоні затримали вже понад 300 водіїв, які допомагали мігрантам продовжити подорож далі вглиб території ЄС. 

За даними прикордонної служби, з початку 2021 року зареєстрували вже понад 35 тисяч спроб незаконного перетину кордону з Білорусі. Абсолютна більшість з них, понад 17 тисяч, сталися у жовтні, в листопаді - вже понад 6000.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов застеріг мешканців прикордонних областей України від допомоги в незаконному перетині кордону мігрантам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловік, який вистрибнув з вікна ковідного шпиталю в Боголюбах, був зі Львівщини
Наступна новина Австрія перша у Європі вводить обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для всіх
Останні новини
Схожі новини