У понад 13 мільйонів гривень обійдеться ремонт штучних споруд на волинських дорогах

У понад 13 мільйонів гривень обійдеться ремонт штучних споруд на волинських дорогах

Поточний дрібний ремонт автомобільних доріг державного значення Волинської області, зокрема ремонт штучних споруд, цього року оцінили у 13,247849 мільйона гривень.
Відкриті торги для визначення виконавця послуг оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Свої пропозиції уже подали ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія» та ТЗОВ «РБП ТРАНС-МОСТ». Аукціон призначено на 11 травня, – пише ІА Волинські новини.
Ремонт штучних споруд триватиме до 31 грудня 2018 року та включатиме відновлення деформаційних швів проїзної частини та тротуарів, влаштування гідроізоляції, водовідведення, улаштування тротуарних блоків і парапетного огородження, фарбування парапетної огорожі, облаштування перильного огородження, сполучення мостів із насипами, влаштування відкрилків, тротуарних плит і парапетного огородження на підходах, бар’єрів, ремонт паль, посилення опор тощо.
Передбачено, що підрядник гарантуватиме якість матеріалів та устаткування, а також усуватиме недоліки, виявлені під час здійснення робіт, за свій рахунок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі муніципали врятували чоловіка, який упав і розбив голову
Наступна новина 13 ритуалів для найкращого початку дня
Останні новини
Схожі новини