У Рожищі попрощалися з воїном Володимиром Ніколайчуком

У Рожищі попрощалися з воїном Володимиром Ніколайчуком

Знову у скорботі Рожищенська громада. В останню земну дорогу жителі провели щирого сина України і мужнього воїна, 49-річного Володимира Андрійовича Ніколайчука.

Про це інформують у міськраді.

Не вщухають ридання та розпачливі жіночі зойки під час громадської панахиди біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України. Це пошматоване материнське серце не приймає реальності, не хоче вірити, що війна відібрала найдорожчу людину.

У невимовному горі дружина та діти, уся родина та громада. А людей зійшлося чимало, бо у спогадах кожного, з ким зводило життя Володимира Ніколайчука, Герой залишився щирою, відкритою та порядною людиною.

Він завжди приходив на допомогу, нікому не відмовляв у важку хвилину і вірив у щасливе завтра своїх доньки та сина у рідній мирній Україні. Саме й тому узяв до рук зброю, коли почалася повномасштабна війна.

«З перших днів повномасштабного вторгнення Володимир Ніколайчук добровольцем пішов до війська. Це найбільш героїчний вчинок кожного українського воїна та чоловіка, і ми це маємо усвідомлювати», – зазначив голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук.

У складі захисників 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Володимир Ніколайчук пройшов не одну гарячу точку, відважно боронячи рідну Україну.

Загинув радіотелефоніст стрілецького батальйону старший солдат Володимир Андрійович Ніколайчук під час виконання бойового завдання в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Лиман Перший Харківської області 18 жовтня 2023 року.

Чин відспівування відбувся у храмі Архистратига Михаїла в Рожищі. Далі Героя провадили до місця його останнього спочинку – на Алею Слави місцевого кладовища.

Фото – газета «Наш край»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Варшаві волиняни представили розмальовані дітьми уламки російських ракет
Наступна новина У Луцьку затримали ківерчанина із готовими до збуту наркотиками і психотропами
Останні новини
Схожі новини