У сервісних центрах МВС знову працює електронна черга

У сервісних центрах МВС знову працює електронна черга
Фото сервісного центру МВС в області

Сервісні центри МВС відновили роботу попереднього запису в електронну чергу. 

Про це повідомила пресслужба Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області. 

Відтепер записатися до сервісних центрів МВС можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС або через термінал електронної черги безпосередньо в приміщенні сервісного центру.

«На жаль, через чисельні кібератаки на початку війни нам довелося цей функціонал тимчасово відключити. Але наразі він вже працює на повну потужність і виконує всі свої функції», – йдеться у повідомленні. 

Через онлайн-запис в електронну чергу можна записатися на будь-яку послугу, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом.

Записатися на складання практичного іспиту можна через термінал електронної черги, який встановлений у приміщенні сервісного центру МВС, або за його відсутності - в порядку живої черги.

Для онлайн-запису необхідно зайти на сайт Головного сервісного центру МВС. Обрати розділ «Запис в е-чергу». Пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації). Далі слід обрати місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС.

Можливості функціоналу запису в онлайн-чергу:

  • збереження інформації про всі наявні онлайн-реєстрації в черзі користувача;
  • запис в кілька кліків на вільну дату та час для отримання послуги;
  • автоматичне встановлення обмеження кількості записів: один талон на обрану послугу протягом доби та 4 талони протягом місяця;
  • наявний алгоритм розподілу обслуговування громадян між адміністраторами залежно від їх кількості.

Сформований талон електронної черги необхідно показати адміністратору сервісного центру МВС для отримання послуги.

Онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

Також у разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС надання послуг розпочинається лише після її відміни.

Якщо повітряна тривога оголошена під час робочого дня, обслуговування негайно призупиняється, а відвідувачам пропонується прослідувати в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (0332)74-11-79  або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці сервісного центру МВС у Волинській області. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що власник електромобіля Nissan Leaf, лучанин Сергій Лівончук, замінив старі номерні знаки, які закінчувалися літерами ZA, на нові з літеросполукою YA


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер від хвороби на передовій. На Волині попрощаються з ще одним військовим
Наступна новина У Польщі зафіксували перший випадок мавпячої віспи
Останні новини
Схожі новини