Майже тисяча волинян оформила автопослуги через мобільні сервісні центри

Майже тисяча волинян оформила автопослуги через мобільні сервісні центри

Майже тисячу послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів надали мобільні сервісні центри МВС у Луцьку за два тижні роботи. Щоб отримати послугу, потрібно записатися онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС.

Про це розповіла Суспільному речниця регіонального сервісного центру Юлія Матящук.

Запис електронної черги, з її слів, відбувається в день візиту і на наступний день. Талон отримує людина, яка буде реєструвати авто. Останній день роботи трьох мобільних сервісних центрів МВС у Луцьку – субота, 27 серпня.

«Прошу громадян реєструватися до електронної черги, брати талончики, приходити на свою годину й отримувати послуги. Ажіотажу немає. Це допомогло розвантажити роботу сервісного центру МВС», – зазначила спеціалістка регіонального сервісного центру.

Читайте також: У Луцьку оновлюють сміттєві контейнери

Про роботу пересувного сервісного центру дізнався від знайомих водій Юрій Хомич, який реєстрував автомобіль. Говорить, що процедура зайняла пів години.

Аби зекономити час, приїхав на реєстрацію авто Сергій Войтюк. Чоловік придбав автівку на луцькому авторинку. «Став на чергу, а зараз проплатив у банку і за годину я вже впораюся.Це комфорт, бо не буде черг. У Струмівці черги, живу чергу вночі займають. А цими мобільними сервісними центрами я задоволений», – каже чоловік.

Власник авто Сергій Войтюк

В одному з мобільних сервісних центрів у Луцьку надають послуги фахівці, які приїхали з Білої Церкви і Києва. Адміністратор Геннадій Швецов розказав, що в перший тиждень роботи були черги, нині ж охочих зареєструвати чи перереєструвати авто меншає.

Зі слів працівника, на початку роботи в Луцьку основною послугою, котру надавали громадянам, була первинна реєстрація транспортного засобу.

Ліворуч – адміністратор сервісного центру МВС Геннадій Швецов

«У нас у Білій Церкві менше було автомобілів, які заїхали по нульовому акцизу. У вас прикордонний регіон і тут багато транспорту, більше ми здійснювали операцій по первинній реєстрації. У наших регіонах масова реєстрація первинна минула, то в нас зараз перереєстровують автомобілі», – каже адміністратор сервісного центру.

Загалом із 14 березня на Волині, зі слів Юлії Матящук, зареєстрували та перереєстрували більш як 36 тисяч транспортних засобів.

Читайте також: Школи Волині подали заявку на обладнання Wi-Fi в укриттях


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинському напрямку ворог формує радіоелектронну розвідку
Наступна новина На Волині абітурієнти стали частіше обирати комп'ютерні науки
Останні новини
Схожі новини