У скандальній школі села Озеро – новий директор

У скандальній школі села Озеро – новий директор
Іван Носко

Школі села Озеро, що у Ківерцівському районі, призначили нового директора. Ним став методист із відділу освіти Іван Носко.

Про це ідеться у сюжеті 12 каналу.

На посаду, окрім Івана Носка, претендувала ще вчителька фізкультури Звірівської школи Наталія Рудько. Утім на першому етапі вона не набрала прохідний бал, тож претендент залишився один – Іван Носко. Він і став переможцем конкурсу.

Обіцяє, що за його каденції учні та вчителі будуть одним дружнім колективом.

Батьки дітей цим рішенням повністю задоволені. Кажуть – сподіваються, що це вже завершення скандальної історії. Новопризначений директор приступить до своїх обов’язків вже за кілька днів.

Нагадаємо, минулого літа про школу в селі Озеро заговорили у всій Україні. Батьки активно скаржились на надто строгу та навіть деспотичну директорку Світлану Степанюк. Запевняли, що вона принижує учнів та занижує оцінки. А заговорили вони після того, як керівничка школи змусила дев’ятикласника переписати екзамен.

За батьків вступались і вчителі. Казали, що працювати у  атмосфері булінгу просто неможливо. Тому ще минулого літа і батьки, і вчителі почали вимагати звільнення педагога. Активно ходили на громадські слухання та сесії райради. Врешті, досягли мети: Світлану Степанюк звільнили.

Але на цьому історія не завершилась. Бо Світлана Степанюк вирішила поновитись на посаді та звернулась до суду.

Читати також: Шкільний скандал в Озері: директорка продовжить працювати з дітьми

Паралельно вона подала свою кандидатуру на конкурс, на якому обирали нового директора озерівської школи. Та через те, що дата конкурсу збіглась із судовим засіданням, вона прийти не змогла. Натомість відправила дві заяви. В одній з них попросила перенести засідання. А в іншій запропонувала розпустити комісію.

Проте обидві заяви члени комісії не задовольнили. Також проголосували за те, аби проводити конкурс без претендентки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дворівневу квартиру у ЖК «Юпітер» продають за акційною ціною
Наступна новина На Волині створили 12 гектарів нових лісів
Останні новини
Схожі новини