У «Слузі народу» пояснили, чому звільняють Степанова

У «Слузі народу» пояснили, чому звільняють Степанова
Максим Степанов

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що причиною подання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова є незадовільні темпи вакцинації проти коронавірусу.

Про це Арахамія сказав в ефірі «Свободи слова Савіка Шустера», пише Українська правда.

«Наскільки мені зараз відомі настрої у фракції, то з великою вірогідністю він буде звільнений. Буде подання, а потім голосування в залі...

Назрів процес підведення підсумків. У нас дуже погана ситуація зі швидкістю вакцинацій, у процес вакцинації особисто втручався президент, діставав ці вакцини, спілкувався з виробниками. 

Коли вони спілкувались, то неодноразово чули зворотній зв’язок, що наше Міністерство охорони здоров'я зверталось трошки пізніше, ніж інші. Можливо, завдяки цьому є затримки в постачанні. Коли вся країна працює над тим, щоб дістати вакцини, а міністерство трошки гальмує, то треба міняти керівництво», – сказав Арахамія. 

Крім того, він підтвердив, що наступником Степанова може стати головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Останній начебто вже погодився очолити МОЗ.

Ляшко, за його словами, у міністерстві не займався вакцинацією, а опікувався іншими питаннями, які мали результати.

Нагадаємо, до Верховної Ради надійшло подання про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. 

Міністром охорони здоров’я Степанов працює із березня 2020 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вмили Київ», - Оксана Забужко про луцький музей Корсаків
Наступна новина Коли у школах Луцької громади буде свято останнього дзвоника
Останні новини
Схожі новини