У США військовим допомагають реабілітуватися напіввовки. ВІДЕО

У США військовим допомагають реабілітуватися напіввовки. ВІДЕО

У США військовим допомагають реабілітуватися напіввовки.

Такі, як Йолі. Він напіввовк-напівсобака. Має розміри пса і здоровенні вовчі лапи, золотисті очі й непередбачуваний дикий норов. 9 років тому він жив у приватному будинку в Каліфорнії. Рідний дім йому довелося покинути  улюбленець став агресивним до своєї сім'ї, тікав з подвір'я і нападав на сусідських собак.

Лорін Ліндер, співзасновниця притулку для таких метисів каже, змішання вовчої та собачої крові − не найкраща ідея. Воно робить тварину абсолютно непередбачуваною.

Лорін вірить, що саме через дуалістичну натуру таким метисам не місце у родині. Натомість для ветеранів з посттравматичним синдромом вони можуть бути корисними. Як от самому співзасновнику притулку, Метью Сімонсу. Упродовж кількох років після повернення з Афганістану він вживав таблетки та спиртне, намагаючись забути жахи війни. А допомогли собаки.

Нині у програмі реабілітації беруть участь 35 військових. Найцікавіше те, що не вони обирають собі пухнастих лікарів, а тварина − нового друга. Учасники програми кажуть, це і є найприємніше відчуття − повне єднання з диким світом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Турак звітує перед виборцями
Наступна новина У Нововолинську люди обурені безладом на автостанції
Останні новини
Схожі новини