У центральному парку Луцька рятують рибу. ФОТО

У центральному парку Луцька рятують рибу. ФОТО
Ополонки  вкривають гіллям ялини для попередження від замерзання.

У Луцьку в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки  працюють над збережнням водних біоресурсів і проводять заходи з попередження можливої задухи риби у зимовий період.

Працівниками комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька» поновлюються раніше прорізані ополонки, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Ополонки  вкривають гіллям ялини для попередження від замерзання, а також прорізуються нові невеликі отвори, в які вставляють заготовлені снопи очерету для збагачення води киснем.

Зазначимо, як показали раніше зроблені заміри вмісту розчиненого кисню у воді, проведені працівниками відділу екології міської ради спільно зі спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Волинській області, вміст кисню наближався до нижньої допустимої межі, що могло загрожувати замором риби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому пивному клубі запалювали вінничани. ФОТО
Наступна новина На Волині жінка та двоє дітей отруїлись чадним газом
Останні новини
Схожі новини