У центрі Луцька відкрився новий магазин канцтоварів і святкового краму. ФОТО

У центрі Луцька відкрився новий магазин канцтоварів і святкового краму. ФОТО

У Луцьку на проспекті Волі, 21 запрацював новий магазин із канцтоварами «Листівка+. Все для свята».

Відкриття відбулось 15 березня. Магазин відкритий у будні з 09:00 до 19:00. У суботу – з 09:00 до 16:00. Неділя – вихідний.

Тут продають листівки, ручки, папки, брелоки, свічки на торт, подарункові пакети, також роблять ксерокопії. Окрім цього, мають кульки, які на замовлення покупців наповнюють гелієм.

«Найходовіший товар – це, уявіть собі, конверти на гроші. Оце постійно купують. А так у середньому вітальна листівка коштує 5 гривень», – каже власниця магазину Оксана Павлюк.

Як розповіла жінка, «листівковим» бізнесом у Луцьку вже 20 років займались її батьки. Один магазин мали у «Гостинці», інший – у «Каравані». Пізніше Оксана відкрила ще одну точку у «Каравані». Втім, не так давно вирішила продати обидва магазини у переїхати у центр міста.

«Виросли ми ринку. Все-таки там такий контингент, який шукає щонайдешевше. Ніякого розвитку немає, нічого цікавого. Ми хотіли щось змінити із торгівлею. Звісно, зараз всім нелегко, бо у всіх з торгівлею стало важче, але ми таки вирішили ризикнути», – пояснила вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся Чемпіонат України з ММА серед дітей та юнаків: як це було. ФОТО
Наступна новина «Я спорчу бюлетень». У луцької молоді розпитали, як вони будуть голосувати. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини