Головна «тимошенківка» Луцька стала заступницею міського голови

Головна «тимошенківка» Луцька стала заступницею міського голови

У Луцькій міській раді призначили нову заступницю міського голови. Нею стала юристка, член виконкому, голова Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» Ірина Чебелюк.

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

«Ви знаєте, що ми довгий час працювали, маючи дві вакантні посади заступників міського голови. Довго обирали кандидатуру на посаду заступника з питань діяльності виконавчих органів міської ради і зупинились на Ірині Чебелюк», - пояснив секретар ради Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, через корупційний скандал попередній заступник луцького міського голови Олександр Рачков пішов з посади. 

Довідково. Ірина Чебелюк – юристка, член виконкому Луцької міськради. Народилася у 1983 році. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права. Працювала педагогом-організатором у ЗОШ №13, секретарем-кадровиком ТзОВ «Луцьк- Східний». Із 2008 року – юристка ТзОВ «Марк-Медіа». Із 2013 року є членом громадської організації «Краплина життя», із 2014 року – присяжна Луцького міськрайонного суду та засновниця громадської організації «Європейське місто». У 2015 році стала членом виконавчого комітету Луцької міської ради. У березні 2018 року стала головою Луцької міської партійної організації  ВО «Батьківщина».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька в старому кінотеатрі хочуть відкрити «прозорий офіс»
Наступна новина «Це щось неймовірне!» – лучанка розповіла, як їй живеться у «Суперновій»
Останні новини
Схожі новини