У центрі Луцька відкривається нова книгарня. Обіцяють багато цікавого для дітей

У центрі Луцька відкривається нова книгарня. Обіцяють багато цікавого для дітей
Фото: instagram.com/knigoland

Книгарня «КнигоЛенд» відкриється у центрі Луцька у п’ятницю, 10 травня на вулиці Кривий Вал, 30а, неподалік перехрестя з вулицею Лесі Українки.

Як розповіла керуюча луцької книгарні «КнигоЛенд» Віта Унєгова, особливість нового магазину – в акценті на дитячі книги.

«У нас будуть і художні, і розвиваючі книги та ігри для дітей різного віку. Окремо наголошу на книгах і розвиваючих товарах для дітей з інвалідністю – їх теж у нас можна буде купити. Будемо спеціалізуватися саме дитячій і юнацькій тематиці, втім, матимемо й ішну літературу.  Окрім того плануємо регулярно проводити майстер-класи та інші цікаві заходи для дітей» – повідомила керуюча.

Очільниця магазину також зауважила, що з часом у «КнигоЛенді» планують збільшувати кількість художньої і ділової літератури. 

У магазині також продаватимуть канцтовари.

Книгарня належить до мережі «Книголенд» заснованої в Харкові. Наразі мережа налічує 40 магазинів у  містах України (Харків, Київ,Бориспіль, Ірпінь,Львів, Кременчук, Дніпро, Одеса, Чернігів, Полтава), а також інтернет-магазин Кnigoland.com.ua

Луцька книгарня «КнигоЛенд» замає площу 115 квадратних метрів.  Буде працювати без вихідних з 10:00 до 19:00. ⠀


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поляка Гната Вовчика у 43-му спас український священик із села на Волині. СВОЯ ІСТОРІЯ
Наступна новина Що почитати про Другу світову. Думки книголюбів
Останні новини
Схожі новини