У центрі Луцька вручили медалі випускникам. Фото

У центрі Луцька вручили медалі випускникам. Фото

160 золотих та 43 срібних — такий урожай медалей зібрали луцькі випускники 2022 року. Сьогодні, 24 червня, на Театральному майдані Луцька медалістам вручали ці заслужені нагороди. Урочисту місію доручили Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку.

Про це пише пресслужба Луцької міської ради.

“Дорогі вчителі, шановні батьки, дорогі випускники-медалісти щиро вітаю вас із успішним завершенням навчання. Навчання у школі дуже важливий етап у житті кожної людини, і я хочу привітати вас, адже цей етап у вашому житті завершився на відмінно. Сьогодні на цій площі стоять ті випускники, які були найбільш старанними, найбільш активними, найбільш працьовитими, і саме тому вони є в числі найбільш успішних. Якщо ви далі у своєму житті також будете працьовитими, старанними, активними, якщо будете викладатись на усі сто відсотків, ви обов’язково і, в подальшому, будете успішними.

На превеликий жаль, сьогодні наша подія і ваша важлива сходинка у житті, проходить в умовах війни, але я переконаний, що Україна обов’язково вистоїть, Україна обов’язково переможе і ваші наступні сходинки та важливі кроки у вашому житті будуть в процвітаючій, вільній, щасливій та успішній Україні. Нехай Господь благословить усіх вас і нехай Господь благословить Україну”, - звернувся міський голова до присутніх.

Як вручали медалі випускникам минулого року – дивіться тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська спортсменка виборола «срібло» на міжнародних змаганнях
Наступна новина У Києві судять братів-Кононовичів
Останні новини
Схожі новини