У Волиньраді хочуть врятувати луцьку книгарню

У Волиньраді хочуть врятувати луцьку книгарню

У Волинській обласній раді міркують над тим, як врятувати книгарню «Планета» в Луцьку.

30 травня «майнова» комісія також розглянула проект, внесений Сергієм Слабенком ,«Про організацію і проведення переговорів щодо укладання договору оренди та процедури передачі приміщення торгово- виробничого підприємства «Планета» у постійне користування комунальному підприємству «Освіта», – повідомили в прес-службі ради.

Нагадаємо, КП «Освіта» реорганізували шляхом приєднання до нього ТВП «Планета», яке на момент приєднання мало борги. ситуація ускладнена тим, що саме приміщення, де розташоване ТВП «Планета» у комунальній власності обласного центру. Луцька міська рада договір оренди реорганізованій «Освіті» не продовжила попри відповідне звернення першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика, який діяв за дорученням майнової комісії обласної ради.

Сергій Слабенко пропонує провести переговори з міською радою для того, щоб приміщення було надано в користування КП «Освіта», аби воно й надалі використовувалося для реалізації книг. Цю ж позицію підтримує депутат Святослав Кравчук і нагадує, що «Освіта» - книгарня з історією, бо функціонує упродовж часів Незалежності України.

Вячеслав Рубльов запропонував, щоб  переговори з  в.о. міського голови Григорієм Пустовітом провів депутат Сергій Слабенко та доніс до нинішнього керівництва Луцька позицію депутатів обласної ради: приміщення, де працювала колишня «Планета» має використовуватится для книгарні. Пропозицію Вячеслава Рубльова підтримали більшість депутатів.

Вячеслав Рубльов

Комісія також розглянула проект, внесений Сергієм Слабенком Про організацію і проведення переговорів щодо укладання договору оренди та процедури передачі приміщення торгово- виробничого підприємства «Планета» у постійне користування комунальному підприємству «Освіта».

Нагадаємо, КП «Освіта» було реорганізоване шляхом приєднання до нього ТВП «Планета», яке на момент приєднання мало борги. ситуація ускладнена тим, що саме приміщення, де розташоване ТВП «Планета»у комунальній власності обласного центру. Луцька міська рада договір оренди реорганізованій «Освіті» не продовжила попри відповідне звернення першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика, який діяв за дорученням майнової комісії обласної ради.

Сергій Слабенко пропонує провести переговори з міською радою для того, щоб приміщення було надано в користування КП «Освіта», аби воно й надалі використовувалося для реалізації книг. Цю ж позицію підтримує депутат Святослав Кравчук і нагадує, що «Освіта» - книгарня з історією, бо функціонує упродовж часів Незалежності України.

Вячеслав Рубльов запропонував, щоб переговори з  в.о. міського голови Григорієм Пустовітом провів депутат Сергій Слабенко та доніс до нинішнього керівництва Луцька позицію депутатів обласної ради: приміщення, де працювала колишня «Планета» має використовуватится для книгарні. Пропозицію Вячеслава Рубльова підтримали більшість депутатів.

Сергій Слабенко

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П'ять переваг кофеїну для здоров'я
Наступна новина Олена Палагута - спікер луцької «Школи свідомого громадянина»
Останні новини
Схожі новини